Kategoriler

12 Eylül 2014 Cuma

Neler var bu ara ?



Artık aklıma estikçe, haberdar olduğum kitap sayısı arttıkça bu bölümü yazmaya karar verdim. Bu sefer sadece iki kitabı inceledim ancak daha fazla kitabı inceleyeceğim başlıklar da olacak mutlaka. Bölümün içeriği hoşuma giden ancak henüz okumadığım kitaplardan oluşuyor. E hadi başlayalım o zaman :)


                                                Babamı Beklerken

  

                                   



Uzun zamandır haberdar olduğum ve bir an önce alıp başlamanın hayalini kurduğum bir kitaptı Babamı Beklerken.. Kitabı aldım almasına ama sırada o kadar çok kitap var ki okumam gereken, bir süre daha kütüphanemde beklemesi gerekecek. Ama bu tabii ki sizi kitaptan haberdar etmeyeceğim anlamına gelmiyor. Bende bıraktığı ilk izlenim o kadar olumlu ki kapağıyla, tasarımıyla, aldığı onlarca ödülle gözlerimi kamaştırdı diyebilirim. Tüm bunlara rağmen konusu hemen anlaşılmayan kitaplardan, okuyup görmemiz gerekecek anlaşılan. Farklı bir türle karşı karşıya olduğumuz kesin, bu yüzden değişiklik arayanlar ve ödüllü kitaplara hasret kalanlar için kesinlikle iyi bir seçenek.


                                                    -----------------------------------------
                                                                

                                                Gerçek Renkler

        

 

                                   



Bloğumuz henüz çok yeni olduğu için doğal olarak benim Kristin Hannah manyaklığımı bilmemeniz çok normal ama endişelenmeyin, bu ileride yazacağım kitap eleştirilerinde sık sık karşınıza çıkacağı için çok aşina olacağınız bir durum haline gelecek :)  Bu bölümün amacı okumadığım ancak umutlu olduğum ve en kısa zamanda okuyacağım kitaplardan sizleri haberdar etmek bu yüzden yine izlenimlerimi ve tahminlerimi yazacağım. Kitabın konusundan da anlaşıldığı gibi bizi yine klasik kız kardeşler ve ilişkileri konulu bir kitap bekliyor. Yazarın genel olarak tarzı bu olduğu için, kendini sürekli yineliyor olmasına bir yandan alıştım aslında ama bazen sıkmıyor da değil. Bilen bilir Ateşböceği Yolu gibi bir kitabı bir daha yazması mümkün değil ama diğer kitaplarıyla da hala kalbimde ayrı yeri olan Kristin Hannah'ın bu romanı da benim gibi dramseverlerin ve yazara hayranlık duyanların tercih edebileceği bir kitap gibi görünüyor. Kitap alırken tasarımı da önemli diyenler için harika bir seçenek olduğunu söylememe gerek yok sanırım :)

                                                                  --------------------


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarla yaşıyoruz